“Робсов” е фирма, занимаваща се с изработка на дамска конфекция на ишлеме, както и проектиране и конструиране на модели със собствена търговска марка “Robsov”. В момента разполагаме с две производствени бази, намиращи се в Централна Северна България – гр. Свищов и персонал от 120 квалифицирани работника. Капацитетът на производство е от 8 000 до 15 000 броя на месец, в зависимост от сложността на изделията.
Основната дейност на фирмата е свързана с производство на горно облекло-дамско и детско, предназначено за европейския пазар. „РОБСОВ” ЕООД  работи  основно директно  за  чуждестранни клиенти, поради което непрекъснато се стреми да подобрява качеството и разширява  продуктоватаи прозводствена номенклатура с нови изделия , в отговор на техните потребности и изисквания.
Понастоящем тя е уважаван производител  на горно дамско облекло, от което 88 % се изнася на чужди пазари чрез директна продажба.
Специализирани сме в производството на връхно дамско облекло, както и панталони, рокли, поли, елеци, ризи и др. Разполагаме с най-нови модели кроячно, гладачно оборудване и шевни машини на фирмите:
 1. JUKI
 2. BROTHER
 3. DURKOOP
 4. REECE
 5. TREVIL
 6. STROBEL
Работим предимно за външни фирми от:
 1. Великобритания
 2. Германия
 3. Италия
 4. Франция
 5. и други Европейски страни, както и с възложители от България
Осъществяваме директен внос, износ, спедиция, пълно и частично ишлеме.
Стремим се към създаване на нови бизнес взаимоотношения с цел дългосрочно сътрудничество.